Sijoituksessa

Tällä sivulla pääset tutustumaan sijoituksessa asuviin kasvatusfretteihini. 

Haluan tarjota jokaiselle kasvatuseläimelleni ensisijaisesti elämän rakastettuna lemmikkinä, osana perhettä. Koen että jokaiselle fretille tulee antaa päivittäin yksilöaikaa, tilaa ja aktiviteetteja, eikä itselläni ole mahdollisuutta tähän, jos jokainen kasvatuseläin asuisi luonani. Tästä syystä osa kasvatusfreteistäni asuu sijoituksessa, ja ne pääsevät nautiskelemaan arjestaan omassa kodissa.

Sijoituksessa olevat naaraat:   


E-Pic's Spirit of Cressida "Rudi"

Musta soopeli naaras lk

Syntynyt 4.7.2018
Kasvattaja Emeliina Kaukolinna

Rudi on minulle jatkokasvatukseen Moon-pentueesta (2018) jäänyt tyttö. Rudi on pienehkö, mutta vahvarakenteinen tyttö, jolla on kaunis väritys ja silkinpehmeä karva. Rudi on rohkea ja itsevarma, sekä erittäin ystävällinen tyyppi. Aktiivisena tyttönä Rudi on jatkuvasti menossa, ja tytön onneksi sillä on kotona omistajan lisäksi leikkikavereina myös muita frettejä.

Rudille syntyi pentue vuonna 2019. Rudin sukupuun löydät tästä linkistä.

Sijoituksessa olevat urokset:

Yetti Yasmin's Ferrets "Yetti"

Musta soopeli uros lk

Syntynyt 8.4.2017
Kasvattaja Yasmin Novakova, Tsekki

Yetti asustaa sijoituksessa samassa kodissa Taon kanssa. Poika on erittäin letkeä ja ihmisrakas nallekarhu, jonka luonteeseen ei voi olla ihastumatta. Yetti on isokokoinen ja vahvarakenteinen poju, joka rakastaa makoilla sylissä. Tästä huolimatta pojusta löytyy myös melkoisesti virtaa.

Yettille on syntynyt yksi pentue Headstrong-kasvattajan luona vuonna 2018. Yettin sukupuun löydät tästä linkistä.

Bajnok Archidamus Cyro "Manu"

Suklaa uros lk

Syntynyt 18.11.2018
Kasvattaja Sárközi Réka, Unkari

Manu on suloinen frettipoika Unkarista, joka muutti Suomeen aivan vastikään. Ensikohtaaminen Manun kanssa oli ikimuistoinen, poju oli pienen alkujännityksen jälkeen jo haastamassa minua leikkiin, ja vaihdoimme ensimmäiset pusutkin jo aivan lyhyen tuntemisen jälkeen. Leikin jälkeen poika kiipesikin syliin nukkumaan.

Manulle on tulevaisuudessa suunnitteilla pentuja, jahka poju ensin hieman kasvaa, ja toiveissa onkin että Manun avulla pesässä piippaisi pitkästä aikaa suklaapentuja.

Manun sukupuun löydät tästä linkistä.

E-Pic's More and More Amor "Hattivatti"

Albiino uros lk

Syntynyt 17.4.2019
Kasvattaja Emeliina Kaukolinna

Hattivatti, eli Hattis Hattinen, jäi Rudin ja Domin pentueen ensisijaiseksi linjanjatkajaksi. Poika on mukavan kompakti, ja ketterä pakkaus. Hattivatti on pienehkö  ja hieman kevyempirakenteinen kuin pentueen muut urokset, joten toivon että poju toisi linjojeni raskasrakenteisempaan puoleen tulevaisuudessa hieman kevyempää geeniperimää.

Hattivatille on suunnitteilla pentuja näillä näkymin aikaisintaan vuonna 2021 tai 2022.

Poitsun sukupuuta pääset kurkistamaan täältä.


Luo kotisivut ilmaiseksi!