Mana

Pickpocket's Mellow Evening Breeze

Musta soopeli naaras lk

Syntynyt 16.3.2018

Leikkaamaton

Kasvattaja Lisa Hyöky

Sukupuu


Mana on kaunis tumma hybridityttö, erittäin odotettu ja toivottu perheenjäsen. Minulla on jo useita vuosia ollut haaveena hankkia isompiprosenttinen hybridityttö perheeseen, ja kuullessani tästä pentueesta päätös oli tehty alitajuisesti jo samantien. Hybridiprosentit eivät kuitenkaan ole se, mikä Manassa kiehtoo eniten, vaan se että tyttö on rakkaan Dara-frettini, sekä kummankin 2013 vuoden pentueideni linjaa. Olen myös ollut heti ensikohtaamisesta asti ollut ihastunut Manan komeaan isään Floydiin, ja toivoin salaa että poika joskus saisi jälkikasvua. Ja niin sitten tapahtuikin.

Odottelin perheeseen oikeaa hirmuliskoa, mutta Mana on osoittautunut erittäin lempeäluonteiseksi ja sosiaaliseksi tyypiksi. Tytöllä on erittäin vahva ja lihaksikas rakenne, joka (valitettavasti) pääsee oikeuksiinsa neidin touhuiluissa. Manan lempparijuttuja onkin kiipeily kaiken muun riehumisen ja leikkimisen ohessa, olen nostellutkin tyttöä alas jo ties mistä, verhoista, pöydiltä ja hattuhyllyltä.

Mana muuttaa perheeseen ensisijaisesti lemmikiksi, mutta kunhan tyttö hieman vielä tuosta kehittyy, niin näen neidin potentiaalin kasvatuskäyttöä ajatellen.